תפריט ערב חג שבועות (24.05.2023)
- ״סטייק״ דלעת על מצע פירה אפונה
- בלינצ’ס במילוי ״גבינות״ וטופו
- רביולי פטריות/בטטה
- פנה כוסמין אלפרדו
- תפוא עם פרמזן בתנור
- מיני פשטידה ברוקולי ומוצרלה
- באג׳יה – קציצות פלאפל הודי בתוספת תפוא אפויים
- פיצה מעלפת
- לביבות ״גבינה״ מטופו מתקתקות
- עוגת ״גבינה״ אפויה ומפנקת
הזמנות תתקבלנה עד יום שני, ה – 22.5.2023.
בקשות מיוחדות תתקבלנה בברכה; מינימום 4 יחידות למנה.
